Nieuwbouw                       Modificatie                        Revisie

  
   

Apparaten en machines worden op klantspecificatie gemaakt. Van een eenvoudige transportband tot specialmachines voor het automatiseren  van productieprocessen.

Of het nu om een simpele of complexe machine gaat, ze worden met evenveel zorg uitgevoerd. Hierbij zijn korte interne en externe communicatielijnen net zo belangrijk als een flexibele instelling.

Door een technische uitdaging intern te bespreken maken we gebruik van alle aanwezige praktijkervaring van onze mensen. Dit geeft verschillende visies en stelt ons in staat om efficiënt naar een oplossing te werken, ontwikkelen en uit te voeren. 

Het hele ontwikkel- en productietraject wordt door een vaste projectleider gecoordineerd en met u gecommuniceerd.


Niet alleen compleet nieuwe machines worden door ons gebouwd, ook doen wij veel modificaties aan bestaande machines. Bijvoorbeeld bij verhoging van de productiecapaciteit, productwijzigingen, etc, kunnen veranderingen aan uw machines noodzakelijk zijn. Effective kan samen met u deze veranderingen aan uw machines doorvoeren.

Vaak voldoen machines maar ten dele, de werking is maar net voldoende, of niet flexibel genoeg. Soms is het onderhoud niet eenvoudig, waardoor machines achterstallig onderhoud oplopen en veel storingen veroorzaken.

        ONDERHOUD

Alle machines zijn belangrijk voor uw productieproces en hebben periodiek onderhoud, reparaties en soms revisie nodig.

Steeds vaker wordt het onderhoud uitbesteed en bij ons neergelegd. Door de ruime ervaring van Effective met verschillende machines, in diverse branches, kunnen we voorzien in het totale onderhoud van uw machinepark.

Op het gebied van revisie is Effective specialist. Oude machines kunnen wij weer als nieuw krijgen dankzij onze uitgebreide kennis op dit gebied. Verder beschikken wij over een uitgebreid machinepark waarmee we alle uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren.